Emre Sarıgedik "Vardar'ın anısı yaşatılmalı" dedi

Bucaspor'da yetişen ve Somaspor'da futbol yaşamını sürdürürken Urla'da yaşanan trafik kazası sonrası yaşam mücadelesini kaybeden Melih Vardar, spor camiasını yasa boğdu. İş insanı ve Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, "Vardar'ın anısı yaşatılmalı" dedi.

GÜNDEM 18.08.2020, 17:11 Ecem Atabay
Emre Sarıgedik "Vardar'ın anısı yaşatılmalı" dedi

27 yaşındaki futbolcu Melih Vardar'ın trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesi, spor kamuoyunda şok etkisi yaratırken, iş insanı ve Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik'ten anlamlı bir çağrı geldi.

Sarıgedik, "Ege'nin evladı ve sporcusu Melih Vardar'ın böyle talihsiz bir şekilde erkenden aramızdan ayrılması çok üzücü. Bana göre Melih Vardar'ın ismi mutlaka yaşatılmalıdır. Hayatını kaybettiği Urla, altyapısında oynadığı Buca yahut top koşturduğu Soma ilçelerinden birinde ya yeni bir spor tesisi yapılıp ismi buraya verilmelidir ya da ivedilikle mevcut spor tesislerinden birinin ismi Melih Vardar olarak değiştirilmelidir. Biliyorsunuz geçmişte de İzmir futbolunun sevilen ismi Göztepeli Atalay Alsan'ı yine bir trafik kazasında kaybetmiştik. Diliyorum ki Melih, trafik terörünün elimizden aldığı son sporcumuz olur. Kendisine bu vesileyle Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202