Emine Bulut’un ailesi tehdit edildi

Kırıkkale’de yaşan Emine Bulut, eski kocası tarafından çocuğunun da bulunduğu mekanda feci şekilde öldürüldü. Talihsiz kadının erkek kardeşi, ablasını öldüren adamın en ağır suçlarla yargılanmasını istiyor.

GÜNDEM 23.08.2019, 15:35 23.08.2019, 15:52
Emine Bulut’un ailesi tehdit edildi

Kırıkkale’de yaşan Emine Bulut, eski kocası tarafından çocuğunun da bulunduğu mekanda feci şekilde öldürüldü. Talihsiz kadının erkek kardeşi, ablasını öldüren adamın en ağır suçlarla yargılanmasını istiyor.Kazım Bulut, zanlının uzun süredir kafasında öldürme planları yaptığı ve yanında hep kesici alet bulundurduğu duyumlarını aldıklarını söyledi. Katil zanlısının bir süredir eski karısının abisi ve babasını öldürmeyi planladığı da söylenenler arasında. Emine Bulut’u öldürdükten baba Bulut’u arayan zanlı, şöyle demiş:

“Seni de öldüreceğim, bekle geliyorum”

Çocuğu ile hiç ilgilenmiyordu!

Kazım Bulut olaydan sonra yaptığı konuşmada katil İnterbahis zanlısının çocuğuyla hiç ilgilendirmediğini ve sürekli kötü alışkanlıklarını devam ettirdiğini söyledi. Ablasının eski kocasından 2013 yılında boşandığını söyleyen erkek kardeş sözlerine şöyle devam etti:

“Boşanırken de çocuktan yana hiçbir şey talep etmedi. 'Çocuk sizin olsun.' dedi. Çünkü bunun babalık duygusu yok. Babalık duygusu olsa çocuğunun yanında annesine bu caniliği, vahşeti yapabilecek bir insan olamaz. Bunlara insan denmez. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Bunların hakkı idam. Çocuğunu ne zaman istese görebilirdi ama senede toplasan 5 defa ancak görüyordu çünkü istemiyordu. Çocuk hiçbir zaman ona 'Baba' demedi.

Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. Devlet büyüklerimizden tek isteğim idam. Başka hiçbir şey değil. Bu insanlar tekrar aramıza dönmesin.”

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu
banner202