Emine Bulut'un 2014 yılı boşanma davasında dikkat çeken detay!

Vahşi bir şekilde öldürülen Emine bulut'un 2014 yılındaki boşanma davasında dikkat çeken bir ayrıntı kamuoyu ile paylaşıldı.

GÜNDEM 29.08.2019, 10:56
Emine Bulut'un 2014 yılı boşanma davasında dikkat çeken detay!

Geçtiğimiz günlerde eski kocası tarafından vahşi bir şekilde kızının gözleri önünde öldürülen Emine Bulut'un 5 yıl önce 2014 yılında boşanma davasında dikkat çeken ayrıntı gözler önüne serildi. Ulaşılan davanın detayları incelendiği zaman aslında tehlikenin önceden sinyallerini verdiği bir kez daha gözler önüne serildi. Bir yıl önce boşanma davası tamamen sonlanan genç kadını eski kocasından bu süreçte de tehdit mesajları almaya devam ettiği öğrenildi. Tehdit mesajlarının üzerine genç kadın şikayette bulunmuş ancak eski kocasının pişman olduğunu ve tekrar tehdit mesajları atmayacağını söylemesi üzerine üzülerek şikayetini geri almış. 

Daha önce de tehdit mesajları atmış

Davanın bu kadar uzun sürmesinin Maksibet altında yatan sebepler arasında Fedai Varan'ın dava sonucunda karara bağlanmak istenen 390 liralık nafakayı ödemek istememesinden dolayı kaynaklandığı ifade edildi. Boşanma sonrasında açmış olduğu 6 bin liralık tazminat davasını ve çocuğu için hak kazandığı nafakayı ödememek için eski eşinin çıkardığı sorunları bir dilekçede dile getirmiş. 

İfadeleri üzerine geçmiş dönemde de bir soruşturma açılmış ancak cani koca o dönem ifadesinde 'Bir anlık boşluğuma geldi. Çok pişmanım.' demişti. emine Bulut ise bunun üerine eski kocasının pişmanlığına inanarak şikayetini geri almıştı. Ancak olayın üzerinden sadece bir yıl geçtikten sonra eski kocası tarafından 10 yaşındaki kızlarının gözü önünde korkunç bir şekilde katledildi. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202