Emine Bulut cinayetiyle ilgili Bakanlıktan son dakika açıklaması!

Korkunç bir şekilde kızının gözünün önünde eski kocası tarafından öldürülen Emine Bulut cinayeti hakkında bakanlıktan flaş bir açıklama yapıldı.

GÜNDEM 23.08.2019, 13:24
Emine Bulut cinayetiyle ilgili Bakanlıktan son dakika açıklaması!

Kırıkkale'de eski eşi tarafından boğazı kesilerek kızının gözü önünde korkunç bir şekilde öldürülen Emine Bulut cinayeti tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde boğazı kesilen kadın acı içerisinde 'ölmek istemiyorum' diye feryat ederken 10 yaşındaki kızı ise 'Anne lütfen ölme' diyerek feryat ediyordu. Yürekleri burkan bu görüntülerin ardından talihsiz kadının hastanede hayatını kaybettiği belirlendi. 

Bakanlık konu hakkında açıklama yaptı

Emine Bulut cinayeti tüm ülkeyi ayağa kaldırırken sosyal medya üzerinden pek çok kişi tepkilerini dile getirdi. Bunun ardından emine Grbets Bulut cinayeti hakkında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ilk kez flaş bir açıklamada bulundu. 

Cinayetin ardından tutuklanan katil kocanın ifadesi kan dondurmuştu. 10 yaşındaki küçük kız çocuğunun psikolojik durumu ise merak konusu oldu. Emine Bulut'un küçük kızı bakanlık tarafından görevlendirilen psikologlar tarafından kontrol altına alınmış. 

Bakanlık tarafından yapılan son açıklamalarda 'Bakanlığımız tarafından olayın hemen ardından saldırıya tanık olan kızımızı psikologların gözetimine aldık. Küçük kızımız ekiplerimiz tarafından 7 gün 24 saat gözetim altında tutuluyor ve takip ediliyor. Cinayeti gerçekleştiren şahsın en ağır cezayı alması için Bakanlığımız da süreci takip edecek ve müdahil olacaktır. Bu konuda iki hukuk müşaviri görevlendirilmiştir' ifadeleri kullanıldı. 

Yorumlar (0)
13°
parçalı az bulutlu
banner202