Doğalgaza Zam Yapılacak Mı?

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, doğalgaz fiyatları ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

GÜNDEM 27.09.2019, 18:16
Doğalgaza Zam Yapılacak Mı?

Sonbaharın gelmesi ile beraber serinleyen hava beraberinde doğalgaza bir zam daha yapılacak mı sorusunu da gündeme getirdi. Bakan Dönmez, merak edilen o soruyu cevapladı..

Doğalgaza arka arkaya gelen zamlar tüketiciyi kara kara düşündürürken tüketicinin tek temennisi bir zammın daha gelmemesi oldu. Kafalardaki o soru ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e soruldu.

Dönmez, İstanbul'da meydana gelen büyük depremin herhangi bir enerji altyapısına olumsuz etkisinin olmadığını belirtti. Dönmez, doğalgaz fiyatları ile alakalı da kısa vadede herhangi bir değişikliğin Netspor olmayacağını dile getirdi.

Yakın Zamanda Zam Yok

Bakan Fatih Dönmez katılmış olduğu bir programda yaptığı açıklamalarda depremin enerji alt yapılarına zararının olmadığını, doğalgazda da herhangi bir sorun olmadığını, Doğalgaz ve elektrik unsurlarında arz sıkıntısının olmadığını, bunların fiyatlarının kontrol edildiği bir çalışma sisteminin olduğunu ve şimdi petrol fiyatlarının 6 ay sonra doğal gaza yansıdığı içi doğal gazda yakın zamanda bir zammın olmayacağını belirtti.

Yorumlar (0)
24°
açık
banner202