Derya Uluğ cinayete olan tepkisini böyle gösterdi

Derya Uluğ dün akşam Artvin’de konser verdi. Konserinde bizzat kendisi pankart açan şarkıcı, Emine Bulut cinayetine tepkisini gösterdi.

GÜNDEM 25.08.2019, 10:31
Derya Uluğ cinayete olan tepkisini böyle gösterdi

Derya Uluğ dün akşam Artvin’de konser verdi. Konserinde bizzat kendisi pankart açan şarkıcı, Emine Bulut cinayetine tepkisini gösterdi. Pankartta şöyle yazıyordu: “ Ölmek istemiyoruz” Şarkıcının o anlarda duygularına hakim olamadığı da görüntülere yansıdı.

Kırıkkale’de yaşanan tüyler ürpertici cinayet, günlerdir gündemden düşmüyor. Tüm Türkiye’nin tepkisini toplayan olay, bıçaklanma anı görüntülerinin yayılmasıyla yürekleri dağladı. “Ölmek istemiyorum” diyen bir anne “Anne lütfen ölme” diye feryat eden küçücük bir kızın sesi kulaklardan silinmiyor. Olayla ilgili tepkiler, isyanlar çığ gibi Romabet büyüyor. Tepki gösterenlerin arasında ünlü isimler de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Zeynep Bastık konser gelirini küçük kıza bağışlayacağını duyurmuştu.

“Ölmek istemiyoruz”

Derya Uluğ da yaşanan talihsiz olaya duyarsız kalmayan ünlü isimlerden. Artvin konserinde “Ölmek istemiyoruz” yazılı  pankartı açan ünlü şarkıcı duygu dolu anlar yaşadı. Pankart açıldığı sıralarda “ Dünyada ölümden başkası yalan” isimli şarkı çalıyordu. İzlemeye gelenler alkışlarıyla şarkıcıya destek oldu. Derya Uluğ konuyla ilgili şunları söyledi: Ülkemizde doğaya verilen zararı, çocuklara yapılan şiddeti ve özellikle son zamanlarda artan kadına olan, özellikle eski koca şiddetinin bir an önce en ağır şekilde cezalandırılmasını yürekten istiyorum."

Yorumlar (0)
24°
açık
banner202