Dehşet saçan damat hakkında şok karar!

Bursa'da ayrı yaşadığı eşi ve 20 günlük çocuğunu göremediğini iddia eden damat dehşet saçmıştı. Hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla dava açıldı.

GÜNDEM 31.08.2019, 11:19
Dehşet saçan damat hakkında şok karar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde geçtiğimiz Temmuz ayında korkunç bir vahşet taşandı. Engin Kocakulak ile kavga ettiği hamile eşi Ayşe Kocakulak bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Bunun üzerine hamile kadın daha fazla dayanamayarak evi terk etti ve babasının evine yerleşti. Baba evinde bebeğini dünyaya getirdi. 

Dehşet saçtı

Engin Kocakulak ise doğumdan sonra 20 günlük bebeğini görmek için eve gitti. Ancak bebeği göremedi. Bunun üzerine cinnet geçiren ve dehşet saçan Engin Kocakulak Casinomaxi kayınpederi Nezir Aktan, kayınbiraderi Yasin Aktan ile şiddetli bir tartışma içine girdi. Tartışmanın giderek büyümesinin ardından yanında getirdiği bıçakla hem kayınpederini hem de kayınbiraderini çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan baba oğul doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Dehşet saçan damat ise olayın hemen ardından polis tarafından gözaltına alındı. Ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından yargılamasına devam edilirken kasten adam öldürmek suçundan dolayı iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanmasına karar verildi. Önümüzdeki günlerde tekrar mahkeme karşısına çıkması ve yargılaması hakkında kararın verilmesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202