Çocuklarını kurtarmak isteyen anne baba feci şekilde can verdi!

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bulunan Beyler Göleti'nde karı koca çocuklarını kurtarmak isterken boğularak can verdi.

GÜNDEM 14.08.2019, 18:32 14.08.2019, 20:34
Çocuklarını kurtarmak isteyen anne baba feci şekilde can verdi!

Kurban Bayramı için akraba ziyaretinde bulunan Kadıncıoğlu ailesi korkunç bir son yaşadılar. Bölgede bulunan Beyler Göletine gezmeye girmek istediler. Ailenin 20 yaşındaki çocuğu Oğuzhan Kadıncıoğlu gölette balık tutmak istedi. Bunun ardından dengesini kaybederek birden gölete düştü. 

Oğullarını kurtarmak isterken can verdiler

Olayı gören 42 yaşındaki anne oğlunu kurtarmak için peşinden atladı. Ancak bir süre sonra çırpınmaya başladı. Bunun ardından baba Nihat Kadıncıoğlu'da eşi ve çocuğunun peşinden göle atladı ancak kısa bir süre sonra kendisi de Goldenbahis çırpınmaya başladı. Yapılan tüm müdahalelere ve gösterilen tüm çabaya rağmen kurtarılamadıkları öğrenildi. 

Gölette boğularak can veren aileyi gölet etrafında gezmeye gelen vatandaşlar farketti ve sudan çıkardılar. Olay yerine hemen sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri geldi. Yapılan incelemelerde anne baba ve çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi. İnceleme yapılmak üzere cesetler sağlık ekipleri tarafından götürülürken olay yerinde de detaylı bir inceleme yapıldı. Detaylı incelemenin ardından bir ailenin birbirlerini kurtarmaya çalışırken suda boğularak feci şekilde can verdikleri öğrenildi. Vatandaşlara gölete girilmemesi ve dikkatli davranılması konusunda çeşitli uyarılar yapıldı. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202