Çocuk yaştaki genç kızın 3 aylık bebeği öldü!

Adana'da 17 yaşında anne olan genç bir kızın 3 aylık bebeği gece uykusunda hayatını kaybetti. Olay büyük tepkilere neden oldu.

GÜNDEM 29.08.2019, 14:13
Çocuk yaştaki genç kızın 3 aylık bebeği öldü!

Adana'da henüz 15 yaşındayken evlenen yabancı uyruklu bir kadın 17 yaşında henüz çocuk sayılabilecek bir yaşta bebek sahibi oldu. 3 aylık bebek sahibi olan genç kadın gece bebeğini emzirip uyuttuktan sonra sabah bebeğinin nefes alamadığını gördü. Ardından hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Polis tarafından da konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

Yan yatırılmadığı için ölmüş

2 yıl önce Fatma Amaye isimli kadın 22 yaşındaki Mahmud Amaye isimli gençle evlendi. İkilinin 3 ay önce bebekleri doğdu. Yusuf Gencobahis ismini verdikleri bebekleri gece ağlayınca genç anne tarafından emzirildi. Ardından bebeğini uyutan genç kadın sabah uyandıktan sonra bebeğinin nefes alıp veremediğini fark etti. Durumu anlayamayınca hemen sağlık ekiplerine haber verdi. 

Sağlık ekipleri bebeği ambulansa alarak kalbini dinlediler. Kalbinin durduğu belirlenen bebeğin kalbinin tekrar çalıştırılması için müdahalede bulundular. ancak minik bebek hayata döndürülemedi. Ardından ölen bebeğin amcası bebeği tekrar alarak eve götürdü. Bebeğin herhangi bir dış müdahale ya da şüpheli durum sonunda ölmediğini belirleyen sağlık ekipleri gelen polis ekiplerini bilgilendirdiler. Minik bebeğin emzirildikten sonra yan yatırılmadığı için kustuğunu ve nefessiz kalarak hayatını kaybettiğini belirlediler. Ölümün ardından acılı aile sakinleştirilmeye çalışıldı. Minik bebek ise aile tarafından gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202