Çeşme Bu Bayramda Milyonları Konuk Edecek

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Miktar, tedbirler alarak, çalışmaları sıklaştırdı. Ruhsat ve Kontrol Müdürlüğü kümeleri bayrama hazırlık çalışmaları kapsamında Çeşme’deki işletmeleri gezerek, besin güvenliği denetimleri yaptı.

GÜNDEM 08.08.2019, 13:36 08.08.2019, 13:39
Çeşme Bu Bayramda Milyonları Konuk Edecek

Kurban Bayramı’nda 1,5 milyonu aşkın ziyaretçi bekleyen Çeşme Belediyesi ihtiyaç duyulan hazırlıkları yaparak, çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İşletmelerin besin denetimleri, plaj hijyenikliği, etraf ve peyzaj tertip etme çalışmaları ile ilgili kapsamı geniş çalışma başlattıklarını bildiren Belediye Başkanı M. Ekrem Miktar, “Kurban Bayramımız evvel ekiplerimiz işletmelerimizi ayrı ayrı gezerek, besin kontrolü muayenesi yapmaya başladı. Çeşmeli hemşehrilerimizin sevgi dolu ve neşeli tek bayram geçirmeleri için ihtiyaç duyulan çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.

Çeşme’ye bayram tatili hasebiyle kesif talep olması üstüne Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Miktar, tedbirler alarak, çalışmaları sıklaştırdı. Ruhsat ve Kontrol Müdürlüğü Kalebet kümeleri bayrama hazırlık çalışmaları kapsamında Çeşme’deki işletmeleri gezerek, besin güvenliğini ve niteliğini, tertemiz şartlara ve besin mevzuatına uyup uymadığını belirlemek emeliyle ihtiyaç duyulan denetimlere başladı.

1 Milyon Ziyaretçi Bekleniyor

Başkan Miktar, “Çeşme’de her bayram bulunduğu gibi bu bayramda 1 milyonun üstünde ziyaretçi bekliyoruz. Belediye olarak tedbirlerimizi aldık, ihtiyaç duyulan çalışmalarımızı yaptık, bayrama hazırız. Ekiplerimiz, rutin olarak gerçekleştirdikleri denetimleri sıkılaştırarak, bayram müddeti süresince işletmeleri ayrı ayrı gezerek, besin mevzuatına uyup uymadıklarını denetleyecek.

Kurallara uymadığı ölçülen işletmelerimize ihtiyaç duyulan cezai işlemler uygulanacak. Vatandaşlarımızın sevgi dolu ve neşeli tek bayram geçirmelerini diliyorum” dedi. Plajlar temizlendi, etraf düzenlemesi yapıldı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202