Cenk Şahin’in Harekat Paylaşımı Almanları Rahatsız Etti

Almanya’da forma giyen futbolcu Enver Cenk Şahin’in Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaptığı paylaşım Almanları rahatsız etti.

Cenk Şahin’in Harekat Paylaşımı Almanları Rahatsız Etti

Almanya 2’inci Lig’de yer alan Saint Pauli takımında forma giyen Enver Cenk Şahin, Barış Pınarı Harekatı hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonucu Alman kulübünden uyarı aldı.

Almanya 2’inci Lig ekibi Saint Pauli’de aktif futbol yaşantısını sürdüren futbolcu Enver Cenk Şahin, Türkiye’nin güney Suriye sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridoruna engel olmak ve bölgeye barış getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı hakkında kendi sosyal medya hesabından destek içerikli paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından Türk bayrağı fotoğrafı paylaşan Şahin, harekatla ilgili şu notu düştü, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımızla sizinle.”

Futbolcu Enver Şahin’in yaptığı paylaşım sonrası kamuoyundan gelen tepkiler karşısında açıklama yapan Saint Pauli kulübü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cenk Şahin perşembe günü Türk ordusunun Suriye'de gerçekleştirdiği operasyon ile ilgili bir paylaşımda bulundu. FC St. Pauli, bu tarz paylaşımlarla ve konularla bağdaştırılmamayı diliyor, bu tarz şeylerin kulübümüzün değeriyle örtüşmediğini belirtmek istiyoruz. Kulübümüz oyuncuyla bir konuşma gerçekleştirdi. Görüşmeler özel olarak devam ediyor ve bu işlem tamamlanana kadar başka hiçbir yorum yapılmayacaktır” ifadelerine yer verdi. Açıklamada ayrıca, “Bu tarz paylaşımlar kulübün değerleriyle uyuşmuyor ve bu konuda Enver Cenk Şahin'i uyardık. Savaşa hayır" denildi.

Paylaşım sonrası bir açıklamada 2’inci Lig ekibinin taraftar grubundan geldi. Saint Paulili taraftarlar yaptıkları açıklamada, "Cenk Şahin artık bu forma için oynayamaz. Kaçak Bahis Hemen gönderilmesini istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu
banner202