Binali Yıldırım:Daha yapacak çok işimiz var

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım seçimlerden sonra ilk kez İzmir'e geldi ve yapılanları değerlendirdi.

GÜNDEM 05.08.2019, 15:01 05.08.2019, 15:34
Binali Yıldırım:Daha yapacak çok işimiz var

TBMM eski Başkanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili olan Binali Yıldırım seçimlerin ardından ilk kez geçtiğimiz günlerde gitmiş olduğu İzmir'e kısa bir aradan sonra yeniden gitti. Seçimlerin geride kalmasının ardından şimdilerde ülkenin kalkınması için yapılacak olan işlere yoğunlaşılması gerektiğini ifade ederken yapılacaklar hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu. 

'Kalkınma için yeni projeler peşindeyiz'

Binali Yıldırım açıklamalarında 'Bu millet için ne yapsak az' diyerek bir kez daha gönülleri kazandı. Yerel seçimlere ve Başkanlık seçimlerine kadar ellerinden Betorder geldiği kadar millet için hizmet vermeye ve en iyisini yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Özellikle son günlerde tartışmalara sebep olan İzmir İstanbul otoyolu hakkında da değerlendirmelerini paylaştı.' Bursa'dan İzmir'e 2 saatten daha kısa bir sürede geldim. İlk milletvekili olduğum zamanlar yollar çok kötüydü ve zaman içinde milletimizin desteği ile yolları ve gönülleri birleştirmeyi başardık. Bundan sonra da milletin ihtiyaçları ve ülkenin kalkınması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Yeni projelerimiz var. Artık yavaş yavaş onları açıklamaya başlayacağız' ifadelerini kullandı. İzmir'de devam eden sulama ve baraj projelerinin yavaşlığından şikayet eden vatandaşlara hızlandırma sözü verirken bizzat ilgileneceğini müjdeledi. İlçelerdeki hastanelerin geliştirilmesi ve artırılması için çalışmalar devam edecek. 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202