Barut İzi Yok, Cinayet İtirafı Var

Tek kurşunla öldürülen Osman Şaşmaz'ın çocuğu cinayeti kendisinin işlediğini belirterek teslim oldu. İtiraf veren lise öğrencisi B. Şaşmaz'ın elinden cinayete dair herhangi bir barut izi çıkmaması ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

GÜNDEM 29.09.2019, 10:19 29.09.2019, 10:36
Barut İzi Yok, Cinayet İtirafı Var

İzmir'in Urla ilçesinde gerçekleşen olayda vinç şirketi sahibi Osman Şaşmaz, komşuları tarafından iş yerinin önünde kanlar içinde bulundu. Öldüğü anlaşılan Şaşmaz'ın cesedini bulanlar hemen polise haber verdi. Olaydan birkaç saat sonra Şaşmaz'ın iki çocuğundan biri olan B. Ş. karakola giderek teslim oldu. B.Ş., babasının annesini sürekli dövdüğünü ve bunu kaldıramadığını ifade ederek cinayeti bu yüzden işlediğini belirtti. Polis, elinde barut izine rastlanmayan B. Şaşmaz'ın cinayet sonrasında barut izini elinden silmiş olabileceğini belirtti.

Osman Şaşmaz'ın cenazesi Urla Kuşçular Mezarlığı'nda toprağa verildi. Osman Şaşmaz'ın Karısı Güneş Şaşmaz, kızı D. Şaşmaz ve Güneş Şaşmaz'ın ailesi cenazeye katılmadı. 

Osman Şaşmaz'ın karısına Betlike ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladğı ortaya çıktı. Öldürülmeden bir gün önce de eşi Güneş Şaşmaz ile kavga ederek dövdüğü bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar (0)
banner202