Bakan Uyardı Sokak Aralarında Kesim Olmasın

Pakdemirli, "Eşime İzmir'e geleceğimi söylediğimde, haneye gelip gelmeyeceğimi sordu. Eve gelmeyeceğimi öğrendiğinde, 'Nereye gidiyorsun?' diye konuştu.

GÜNDEM 09.08.2019, 21:19
Bakan Uyardı Sokak Aralarında Kesim Olmasın

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın Balçova'daki tek otelde tertip ettiği bayramlaşma törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kurban Bayramı için birçok tedbiri aldıklarını ifade etti.

Kurban keseceklere uyarılarda da tespit edilen Pakdemirli, "Kurbanlarınızı, tespit edilen yerlerde net. Sokak aralarında kesim yapmayın" diye konuştu.

Bayramlaştılar

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın bayramlaşma merasimi, Balçova'daki tek otelde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, eşi Ahu Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Muavini ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ulusal Koruma külüstür Bakanı Vecdi Gönül, AK Partili milletvekilleri ve birden fazla partilinin katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve Dinamobet Özgürlük Marşı'nın okunmasının sonrasında konuşma yapmış Bakan Bekir Pakdemirli, eşi ile arasında geride bıraktığımız tek diyaloğu paylaştı.

Eşi Ahu Pakdemirli'nin İzmir'de olduğunu anlatan Pakdemirli, "Eşime İzmir'e geleceğimi söylediğimde, haneye gelip gelmeyeceğimi sordu. Eve gelmeyeceğimi öğrendiğinde, 'Nereye gidiyorsun?' diye konuştu. Dedim ki 'Aileme gidiyorum.' Seninle 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 evladım var. Ama sen de geleceksin, esas ailemle bayramlaşacağız' dedim" şeklinde konuştu. Daha ardından geride bıraktığımız piyasa günü açılışı uygulanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nu anımsadan Pakdemirli, şunları söyledi: "İzmir'de geride bıraktığımız hafta yol açılışı yaptık. İzmir bundan sonra külüstür İzmir olmayacak. İzmir'in önündeki önler kalktı. En devasa otoyolunun açılışını yaptık. Dünyanın en devasa projelerine hep AK Parti imza atıyor. İzmir-Çeşme otoyolu rahmetli Turgut Özal ve rahmetli babamın eseridir. Pek efa insanın dua ettiğini görüyorum. Bu İzmir-İstanbul otoyolu için de kişiler dua edecek.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202