Bakan Soylu Çukar’a Çattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya ilinde Kundu Turizm Bölgesi’ndeki Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Tesisleri’nde yapılmakta olan İl Afet ve Acil Durum Müdürleri Türkiye Afet Müdahale Planı Değerlendirme Toplantısı’nda ilginç açıklamalar yaptı.

GÜNDEM 27.10.2019, 15:39
Bakan Soylu Çukar’a Çattı

Bakan Soylu’nun toplantıda diziler hakkında yaptığı açıklamalar herkesi şaşırttı. Çok sevilen ve rekorlar kıran Çukur dizisi ile alakalı ‘Lanet bir dizi’ tanımlaması yapan Soylu, onun kadar olunamıyorsa yazıklar olsun, dedi.

Çukur ve internette yayın hayatını sürdüren Adana Sıfır Bir dizileri hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, afet ile mücadelenin yalnızca tek bir kurum tarafından yapılabilecek bir şey olmadığını, tüm kurumların kendi adlarına üretmesi gerekli olan tedbirlerin, atması gerekli olan adımların söz konusu olduğunu, Lanet bir dizi ‘Çukur’ ile ‘Adana Sıfır Bir’ diye dizilerin olduğunu, bu ikisinin etki alanı kadar etki alanının oluşturulamamasının çok kötü olduğunu, bu dizilerin çocukları zehirlediğini, insanları kendi kültürlerinden uzaklaştırdığını, çocukların öğrenmeleri gereken başka şeylerin olduğunu ve çocukları ve gençlerin yönünü hayra, doğru işlere döndürmeleri gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202