Arkadaş cinayetinin ardından korkunç bir gerçek çıktı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Emirhan P. isimli genç Alican Tongul isimli arkadaşını öldürdü. Cinayetin ardından itiraf ettikleri adeta kan dondurdu.

GÜNDEM 28.08.2019, 12:13
Arkadaş cinayetinin ardından korkunç bir gerçek çıktı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde korkunç bir cinayet meydana geldi. Arkadaşını bıçaklayarak öldüren Emirhan P. polis tarafından gözaltına alındı. emniyette cinayete yönelik verdiği ifadesinde ve açıklamalarında korkunç iddialarda bulundu. Arkadaşının kendisini cinsel istismar nedeniyle 4 gün alıkoyduğunu ve aynı zamanda mermi yutturarak eziyet ettiğini anlattı. 

4 gün boyunca istismar edilmiş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşanan korkunç cinsel istismar olayınca 17 yaşındaki emirhan P. isimli genç 28 yaşında arkadaşı olduğu öne sürülen Alican Tongul'u bıçaklayarak öldürmüştü. Cinayetin ardından vermiş olduğu ifadeler ise büyük şaşkınlığa Klasbahis neden oldu. Kız arkadaşları ile birlikte öldürdüğü arkadaşına misafir olan ve bir süre sonra uyuşturucu kullanan Emirhan P. arkadaşlarını alarak evden ayrılmak istedi. 

İddialarına göre öldürdüğü arkadaşı buna engel oldu. Bunun üzerine 4 gün boyunca evden çıkamayan ve alıkonulan emirhan P. yakın arkadaşı tarafından darp edilmeye başladı. Darp ile birlikte cinsel istismara da uğradı. Ayrıc aişkence çektirmek için mermi yutmasını istediğini anlattı. 4 gün sonunda ise eline geçen bıçakla arkadaşını 3 yerinden bıçaklayarak öldürdğ. Soruşturma devam ederken katil gencin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirlendi. 

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202