ALİAĞA'DA ASKERE GİDECEK GENÇLER DİKKAT

İzmir Valiliği tarafından 30 ilçe Kaymakamlığı’na gönderilen yazı gereğince İzmir’in tüm ilçelerinde askerlik yükümlülerinden pandemi tedbirlerine riayet edeceğine dair taahhütname alınacak.

GÜNDEM 10.08.2020, 15:31 Ecem Atabay
ALİAĞA'DA ASKERE GİDECEK GENÇLER DİKKAT

Valilikten gönderilen yazıda İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında asker uğurlamalarına ilişkin kontrollü sosyal hayatın prensipleri uyulması, kontrolsüz kalabalıkların oluşmasına yol açabilecek her türlü uğurlama töreninin önüne geçilmesi istendi.

Gelen yazıda yayınlanan genelge hatırlatılarak asker uğurlamalarına ilişkin kontrollü sosyal hayatın prensiplerine olan “temizlik, maske ve mesafe" kurallarına uyulması, kontrolsüz kalabalıkların oluşmasına yol açabilecek her türlü uğurlama töreninin önüne geçilmesi istenirken asker uğurlamalarında yalnızca birinci dereceden akrabalar yer alabilecek. Öte yandan ilgili yazıda askerlik yükümlülerinden pandemi tedbirlerine riayet edeceğine dair taahhütname alınması ve askerlik şubelerince, askerlik yükümlülerinden alınan taahhütnamelerin bir örneğinin kaymakamlıklara gönderilmesi istendi.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202