AK Parti’li Eyce’nin Şenlik Açıklamasına Tepki

AK Parti’li Serap Eyce’nin şenlik açıklamasına tepki geldi. Nurdan Şenkal Uçar net bir şekilde eleştirdi.

GÜNDEM 08.08.2019, 16:23 08.08.2019, 16:27
AK Parti’li Eyce’nin Şenlik Açıklamasına Tepki

CHP’li Karabağlar Parlamento Üyelerinden AK Parti’li Serap Eyce’nin şenlik açıklamasına reaksiyon geldi.  Karabağlar Belediye Parlamentosu Kadın- Erkek Denkliği Komisyonu’nun CHP’li Azaları yerine tek yorumlama yapmış Nurdan Şenkal Uçar, AK Parti’li Serap Eyce’nin “Kadın Emeği Festivali” fikrinin kendine aitmişçesine yorumlama yapmasını tenkit etti.

Açıklama Doğruyu Yansıtmıyor

Uçar, Eyce’nin evde imalat yapmış kadınların ürettiklerini satmak için “Kadın Emeği Festivali” gibi tek faaliyeti gündeme getirdiği istikametindeki açıklamasının doğruyu yansıtmadığını söyleyerek, “Söz hususu şenlik faaliyeti ilk olarak CHP Parlamento Grubu olmak suretiyle bütün CHP’li kadınlarımızın meydana koyduğu tek çabanın ürünüdür” Pasgol diye konuştu.

Uçar, Karabağlar Belediyesi CHP Parlamento Grubu olarak tahminen beş buçuk senedir bayanlara yönelik tek çabanın içerisinde olduğunu söyleyerek, “Bunun en yakın tanığı ise Karabağlarda yaşam sürdüren kadınlarımızdır” ifadesini kullandı.

Uçar, “Kadın Emeği Festivali” fikrinin de bu çabanın ürünü olduğunu kaydederek, “Anlaşılan odur ki Sayın Eyce, AKP’nin bundan sonra ananesel duruma gelen hazırda olanı tüketme, kısa yoldan ve ucuz politik rant devşirme gayreti içindedir.

Sayın Eyce’nin bu şanssız ve negatif davranışına lüzumlenen cevabı, şu zamana kadar bulunduğu gibi artık da kadınlarımıza sahip çıkmaya devam ederek vereceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202