Ağır Hasarlı Torbalı Belediye Binasında Deprem Anının Görüntüsü Ortaya Çıktı

İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen, 115 kişinin hayatını kaybettiği 6.6 büyüklüğündeki depremde, Torbalı Belediyesi'nde yaşanan panik anlarının görüntüsü ortaya çıktı.

GÜNDEM 11.11.2020, 18:05 ecem ata
Ağır Hasarlı Torbalı Belediye Binasında Deprem Anının Görüntüsü Ortaya Çıktı

Ağır hasar alan ve depremden sonra boşaltılan binanın güvenlik kamerası görüntülerinde, bir anne bebek arabasında yatan bebeğini kucaklayıp kaçarken, bir belediye personelinin de merdivenlerden inerken sendelediği görüldü.

PANİKLE DIŞARI KOŞTULAR

DHA'nın haberine göre; Görüntülerde, deprem olmaya başladığı sırada personellerin kaçışmaya başladığı, bazı kişilerin kolonların yanına gittiği, kimi personelin de masaların altına sığındığı görüldü. Çıkış kapısına doğru panikle koşup kendilerini bina dışına atmaya çalışan personellerin de görüldüğü görüntülerde, bir işlem için belediye binasında bulunan annenin, bebek arabasında yatan bebeğini kucaklayıp kaçmaya çalıştığı, topuklu ayakkabıyla çıkış kapısına yönelmeye çalışan bir kadının ise sendelediği görüldü.

BİNA AĞIR HASAR GÖRDÜ

Deprem sonrasında, Torbalı Belediyesi binası ağır hasar görmüş ve boşaltılmış, tüm hizmet birimleri kültür merkezine taşınmıştı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202