9 yıl boyunca tecavüze uğrayan Emre'nin akrabası sonunda tutuklandı

Tekirdağ'da yaşayan ve 9 yıl boyunca yakın akrabasının tecavüzüne uğrayan Emre intihar etmişti. Sosyal medyanın gücüyle sapık akrabası sonunda tutuklandı.

GÜNDEM 19.08.2019, 16:50
9 yıl boyunca tecavüze uğrayan Emre'nin akrabası sonunda tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Ahmet Emre Y. evinin 15. katından atlayarak canına kıymıştı. Ardından intihar eden gencin ablası kardeşinin intiharının ardından son derece şaşırtıcı açıklamalar yapmıştı. Akrabaları olan bir kişinin kardeşine 9 yaşından 18 yaşına kadar 9 yıl boyunca tecavüz ettiğini açıkladı. 

Sapık akraba sonunda tutuklandı

Kardeşinin şikayeti üzerine tutuklanan ancak sadece 4 ay hapiste kalan akrabalarının çıkmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir kampanya düzenlendi. Kampanyanın ses getirmesi ile birlikte sapık akraba hakkında aynı gün bir yakalama kararı çıkarıldı Trbet ve bugün tutuklandı. 

Genç çocuk askerde arkadaşlarının el şakası yapması üzerine sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Ardından doktor eşliğinde durumu ailesine anlattı. Büyük şaşkınlık yaşayan aile hemen işlemlerin başlaması için harekete geçti. Askerden döndükten sonra ise bunalımdan çıkamayan genç adam sonunda intihar etti. Evinin balkonundan atlayan genç ailesine 'bana bunları yapıp hayatımı karartan kişi ile ilgili kimse harekete geçmedi. Emniyete ifade verdim ama bana dönmediler' diyerek isyan etmişti. Soruşturmanın derinleştirildiği ve sapık akrabanın tutuklandığı açıklandı. Sosyal medyanın gücü bir kez daha ortaya çıktı. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202