1 haftadır kayıp Sude Naz bulundu! Gençlerin macerası İzmir'de son buldu…

Ankara'da bir hafta önce 'okula gidiyorum' diye evden çıkan 16 yaşındaki Sude Naz Y., İzmir'de bir arkadaşı ile birlikte dolaşırken polise yakalandı. Genç kızı sıkıştıran polis gerçeği ortaya çıkardı. Basmane Polis Merkezi ekipleri tarafından kimlik kontrolünde kayıp olduğu anlaşılan genç kız Ankara'dan gelen ailesine teslim edildi. Gözaltına alınan Berat S. "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla adliyeye çıkarıldı.

GÜNDEM 26.02.2020, 11:17
1 haftadır kayıp Sude Naz bulundu! Gençlerin macerası İzmir'de son buldu…

Ankara'da yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Sude Naz Y., 18 Şubat Salı sabahı saat 08.30'da 'okula gidiyorum' diyerek evden çıktı. O günden sonra kızlarından haber alamayan, çocuklarının hayatından endişe eden anne ve babası polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Ankara polise tarafından yapılan araştırmada genç kızın Yunus Emre S. isimli bir arkadaşının evinde kaldığı anlaşıldı. Eve baskın düzenleyen polis ekipleri genç kızın Berat S. isimli arkadaşı ile 1.5 saat önce ayrıldıklarını belirledi. Ankara Sıhhiye'de bir mağazanın güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Sude Naz bir arkadaşı ile alışveriş yaparken görüldü.

Genç kızın 3 gün önce de Berat S. ile birlikte İzmir'e gittiği belirlendi. Basmane Polis Merkezi ekipleri dün gece geç saatlerde durumundan şüphelendikleri iki kişiyi durdurdu. Genç kız ilk başta kimliğinin yanında olmadığını belirterek farklı bir kimlik numarasını polise söyledi. Yapılan incelemede TC kimlik numarasının yanlış olduğu anlaşıldı.

Genç kızı sıkıştıran polis gerçeği ortaya çıkardı.

Polisin ısrarı üzerine gerçek kimlik numarasını veren Sude Naz'ın bir haftadır kayıp olduğu ve ailesi tarafından arandığı ortaya çıktı. Sude Naz Y.'nin 3 gün önce gezmek için arkadaşı Berat S. ile birlikte Ankara'dan İzmir'e geldiği belirlendi. Sude Naz Y., Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Ankara'dan gelen ailesine teslim edildi. Gözaltına alınan Berat S. "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla adliyeye çıkarıldı.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202