Katık Atık Su Tesisi ücreti iade edilmeli!

Bayraklı Çarşı Esnaflar Derneği Başkanı Ertuğrul Civelek, Katık Atık Su Tesisi için toplanan ücretlerin kahve esnafına iade edilmesi gerektiğini söyledi.

EKONOMİ 17.04.2020, 11:12
Katık Atık Su Tesisi ücreti iade edilmeli!

Bayraklı Çarşı Esnaflar Derneği Başkanı Ertuğrul Civelek, İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı’nın gündeme getirdiği Katık Atık Su Tesisi için toplanan ama tesisin yapılmayan ama yine de alınan ücretleri hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Civelek, ‘’Kahveciler Odası Başkanı Sayın İsmail Hakkı Kırdı beyin son yapmış olduğu basın açıklamasındaki ‘Bugüne kadar her ay esnafımızdan Katı Atık Tesisi yapmak üzere ve yapılmayan, su faturaları üzerinden her ay alınıp 250-300 TL biriken paraların kahveci esnafına geri ödenmesini istiyoruz.’ açıklamasını destekliyorum.’’dedi.

Ertuğrul Civelek konuyu araştırdığını ve Binali Yıldırım’ında destek verdiğini belirterek; ‘’Bu konuyu araştırınca son Başbakanımız sayın Binali Yıldırım beyin bir toplantıda Kahveciler odası Başkanı sayın Kırdı’nın sormuş olduğu soru üzerine, Sayın Yıldırım’ın cevabı ‘’Bu harç gibi birşey ama mevzuat gereği dava açın biz de destekleyelim’’ açıklaması var. Bunun üzerine bende Bayraklı Çarşı Esnafları Dernek Başkanı olarak şimdi tam zamanı diyorum.’’

BU PARALARIN İADESİNİ TALEP EDİYORUZ

Esnaf zor durumdayken, şu sıkıntılı süreçte bu paraların esnaf arkadaşlara iade edilmesini talep ediyoruz. Sayın ilçe belediye başkanlarımız ve Büyükşehir belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer’in de bu konuya duyarsız kalmayacağanı umut ediyoruz bu konuyu yeniden gündeme getiren Kahveciler Odası Başkanı sayın Kırdı’ya sonsuz teşekkür ederiz.

MASKELER 50 KURUŞ OLSUN KİMSE MAĞDUR OLMASIN

Bir de maske meselesi yüzünden vatandaşımız eczanelerde maskelerin tükenmesinden şikayetçi birçok vatandaş mağdur. Eczanede maske yok. Devlet büyüklerimizden ricamızdır bu maskeleri 50 kuruş veya 1 tl yapın hem devlet yükü hafiflesin hem de vatandaş eczane eczane dolaşmasın. Saygılarımla…

(Özel Haber - Ece İçmez)

Yorumlar (0)
30°
az bulutlu
banner202