Diyanetten duyuru! Umre fiyatlarına kampanya yapıldı

Diyanet tarafından yapılan yeni açıklama sonrasında umre fiyatlarına kampanya yapılmasına karar verildi. Kampanya 3 ay boyunca devam edecek.

EKONOMİ 20.08.2019, 14:53
Diyanetten duyuru! Umre fiyatlarına kampanya yapıldı

Umreye gitmeyi planlayan vatandaşlara güzel haber geldi. Diyanet tarafından başlatılan bir kampanya sonrasında umre fiyatlarında ciddi indirimler ve ödeme kolaylıklarının bulunduğu bir sistem düzenlendiği açıklandı.Umreye gidecek vatandaşların yararlanması için kampanyanın 3 ay boyunca devam etmesi planlanıyor. 

Hava yolu şirketleriyle de anlaşma yapıldı

Mevsimlere ve sezona bağlı olarak uçak biletlerinde gözle görülür bir indirimin yaşandığı ifade edildi. Hava yolu şirketleri ile iletişime geçen diyanet Romabet bu durumu fırsata çevirerek bir miktar daha indirim almayı başardı. Suud hükümetinin aldığı yeni karara göre bu yıl hac mevsiminin sona ermesinin hemen ardından umre sezonunun açılmasına karar verildi. Böylece indirim yapma fırsatı ve kampanya imkanı gündeme geldi. 

Geçtiğimiz yıl 3 kişilik oda fiyatı 11 günlük 5 bin 600 riyalken bu yıl aynı imkanlarla fiyatlar 4 bin 600 riyal olarak belirlendi. Üç ay sonra ise fiyatların yine normal seviyeye dönmesi bekleniyor. Umreye gitme planı olan vatandaşların bu üç aylık süreyi değerlendirmeleri öneriliyor. 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202