Trump'dan Darbe Mesajı

Siyaset arenasında gittikçe köşeye sıkışan ve gündemi farklılaştırmak için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışan Trump sosyal medyada yaptığı paylaşım ile konuşuluyor.

DÜNYA 19.10.2019, 17:23
Trump'dan Darbe Mesajı

Trump sosyal medyayı yine karıştırdı. “Darbeyi durdurun” etiketi ile yaptığı paylaşım son dönemde köşeye sıkışmış olan Trump'ın yeni hamlesi olarak yorumlandı.

Amerika'da 2020 seçimleri için çalışmalara başlamış olan Donald Trump tekrar seçilebilme olasılığını yükseltmek amacıyla elinden ne geliyorsa yapıyor. Göreve gelmiş olduğu günden beri Rusya'nın Amerika seçimlerine müdahale etmesi iddiası ile azledilme korkusu devam eden Trump dış politikadaki almış olduğu kararlarla da eleştiriliyor.

Amerika'da demokratların hedefi haline getirilmiş olan Trump şu an için kendi partisinden de herhangi bir destek göremedi. Bu sebeple adeta köşeye sıkışmış olan Trump kendisine yapılmış olanların hiçbir Amerika başkanına yapılmadığını ifade etti.

Tüm bu yaşananları bir darbe ile eşleştiren Trump, bu konular ile alakalı gün geçtikçe daha fazla şey öğrendiğini, şu anda meydana gelenlerin bir azil değil bir darbenin olduğu sonucuna vardığını, yani bu darbenin halkın gücünün, oylarının, özgürlüklerinin, anayasal haklarının, dinlerinin, askerlerinin, sınırdaki duvarlarının ve Amerika vatandaşı olarak Tanrı vergisi vatandaşlık haklarının ortadan kaldırılmaya yönelik olduğunu ifade etti

Bu görüşmelerden sonra Trump “darbe” kelimesini bir kez daha kullanarak “Darbeyi durdurun” etiketi ile bir paylaşım daha yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202