Milyon Doları Toprağa Gömdü

Brezilyalı zengin iş insanı organ bağışı ile alakalı bilinçlendirme yapmak amacı milyon dolar otomobilini toprağa gömdü.

DÜNYA 05.10.2019, 16:17
Milyon Doları Toprağa Gömdü

Markası Bentley olan aracını, ölmesinin ardından da kullanabilmek amacı ile toprağa gömeceğini ilan eden adama büyük bir tepki geldi.

Zengin iş insanı bir anda gündeme oturdu. Medyanın odağı olan pek çok kötü eleştiri alan şahıs için bu kadar değerli bir arabayı ziyan etmemesi gerektiği, birilerine bağışlayabileceği gibi yorumlar yapıldı. Ama şahıs gene de  seremoniyi yaptı ama beklenmedik bir şeyler oldu. Zengin iş insanı otomobili çukura indirmeden hemen evvel durdurdu ve arabayı toprağa gömmeyeceğini bunun bir amacı olduğunu belirtti.

Amacı Belli Oldu

Organ bağışı ile alakalı farkındalık yapıp insanları bilinçlendirmek Güvenilir Bahis Siteleri istediğini ifade eden şahıs, insanların kendisini çok değerli bir şeyi ziyan etmek ile suçladığını ama pek çok insanın kendi arabasından  çok daha değerli şeyleri kalp gibi akciğer gibi şeylerini toprağa gömdüğünü, pek çok insanın bunlara muhtaç olduğunu belirtti ve bu gösteriyi buna dikkat çekmek için yaptığını ifade etti.
 

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202