TÜGİAD Ege Şubesi’nden 2020 yılına astrolojik bakış

TÜGİAD Ege Şubesi üyeleri ve aileleri Kültürpark Tenis Kulübü’nde kahvaltıda bir araya gelirken, kahvaltının konuğu ise Elle Dergisi Yazarı Astrolog Pınar Atmaca Özdemir oldu. Kahvaltının ardından üyeler, TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Altekma Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş’un davetlisi olarak Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler kategorisinde mücadele eden TFL Altekma Spor Kulübü’nün maçını izledi.

YAŞAM 10.03.2020, 12:06
TÜGİAD Ege Şubesi’nden 2020 yılına astrolojik bakış

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, üyelerin aileleri ile kahvaltıda bir araya gelerek ilişkileri güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. TÜGİAD Ege Şubesi’nin genişlemesi ve kaynaşması için bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Durmuş, “TÜGİAD Ege Şubesi sadece iş insanlarını bir araya getiren bir dernek değil aynı zamanda büyük bir ailedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde üyelerimizin aileleri ile kahvaltıda buluşmak bizleri mutlu etti. Kahvaltıda Astrolog ve Elle Dergisi Yazarı Pınar Atmaca Özdemir’den yıldız hareketleri, tutulmalar ve burçlar hakkında detaylı bilgi edinme imkânımız oldu. Üyelerimizle güzel bir sabah geçirmenin ardından Türkiye Voleybol Federasyonu 1.lig Erkekler kategorisinde yer alan Altekma Spor Kulübü’nün maçını izleyerek takımımıza destek olduk.” diye konuştu.

Ay tutulmalarının insanların davranışları üzerinde büyük bir etki bıraktığını ifade eden Elle Dergisi Yazarı Astrolog Pınar Atmaca Özdemir, “ Yeni yılla birlikte bütün burçların bu seneyi sakin ve dikkatli atlatması gerekiyor bu yüzden 2020 yılı planlı, disiplin ve özverili olan insanlar için güzel olacak” dedi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202