Pınar Enstitüsü’nün “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesi “Birleşmiş Milletler Haftası”nda anlatıldı

Pınar Enstitüsü tarafından 2014 yılından bu yana yürütülen “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesi, “Örnek kapsayıcı iş modelleri” arasında yer alarak Türkiye süt sektörünü uluslararası platformlarda temsil etmeye devam ediyor.

YAŞAM 22.10.2020, 13:32 Ecem Atabay
Pınar Enstitüsü’nün “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesi “Birleşmiş Milletler Haftası”nda anlatıldı

Proje, Birleşmiş Milletler (BM) Business Call to Action (BCtA) Platformu tarafından düzenlenen ve “Birleşmiş Milletler Genel Kurul Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yıllık foruma katıldı. Impact Champions programına dahil olan firmaların konuşmacı olduğu “The Impact Management Journey” oturumunda anlatıldı. Proje aynı zamanda İzmir’de gerçekleştirilen Tarım Ormanın Geleceği Zirvesi’nde “Tarımı Geleceğe Taşıyanlar” ödülü ile taçlandırıldı.

Dünyanın birçok farklı ülkesinden konuşmacı ve katılımcıların yer aldığı, her yıl New York’ta gerçekleştirilen BM Yıllık Forum etkinliğine Türkiye’den tek temsilci olarak “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesi ile Pınar Enstitüsü katıldı. Birleşmiş Milletler (BM) Business Call to Action (BCtA) Platformu tarafından düzenlenen ve “Birleşmiş Milletler Genel Kurul Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yıllık forumda, “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesi hazırlanan video ile Impact Champions programına dahil olan firmaların konuşmacı olduğu “The Impact Management Journey” oturumunda tanıtıldı. Pınar’ın kuruluş hikayesinden yola çıkılarak, Türkiye’de süt sektöründe tarım ve sanayiyi bir araya getirme vizyonu ve kuruluşundan bu yana en önemli paydaşları olan süt çiftçilerine yönelik gerçekleştirilen eğitim destekleri anlatıldı.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202