Menderes'te Üzüm Festivali Coşkusu

Menderes Belediyesi tarafından 8 Eylül 2019 Pazar günü Efemçukuru Kooperatif Alanı'nda Menderes Efemçukuru Üzüm Festivali'ni tanzim edilecek.

YAŞAM 06.09.2019, 11:47
Menderes'te Üzüm Festivali Coşkusu

Menderes ilçesinin en meşhur simgesi durumunda bulunan Efemçukuru Alfons Üzümü, Menderes Belediyesi aracılığıyla tanıtım faaliyetine tabi tutuluyor. Buna göre belediye, 8 Eylül 2019 Pazar günü Efemçukuru Kooperatif Alanı'nda Menderes Efemçukuru Üzüm Festivali'ni tanzim edecek. Festival dâhilinde konserler, üzüm gözlü yarışması, en iyi üzüm yarışması, halk dansları ile kortej yürüyüşü de gerçekleştirilecek. Vevobahis Öte yandan gün boyu sürecek olan fuarda üretilen üzümler de atılacak.

Festival hakkında bir açıklama yapan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes'e has ürünlerin tanıtım faaliyetleri için çok çabaladıklarını, bu anlamda Alfons üzümünün ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Başkan, mezkûr üzümün çok özel üretim teknikleriyle ilçenin birkaç mahallesinde üretildiğini ifade ederek, festival ile birlikte bu lezzeti tanıtmayı amaçladıklarını ifade etti. Kayalar, festivala herkesin davetli olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
açık
banner202