MasterChef Alican'dan Cemre açıklaması

MasterChef Türkiye'de finale kalıp, Cemre Uyanık'a mağlup olan Alican Sabunsoy, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

YAŞAM 03.01.2020, 09:45 Melis Tekin
MasterChef Alican'dan Cemre açıklaması

Cemre'nin kazandığına üzülmediğini belirten Alican "Cemre çok başarılı bir aşçı, açıklanmadan önce içimden 'Cemre kazanırsa asla üzülmeyeceğim' dedim. O da hak etti" dedi...


Sözcü'de yer alan habere göre, geçen hafta MasterChef’te Cemre Uyanık’a mağlup olarak büyük ödülü kaybeden ve ikinci olan Alican Sabunsoy, TV8’de yayınlanan Gel Konuşalım adlı programda yarışma ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.


28 yaşındaki yarışmacı, “Kaybedince ‘tüh’ demedim, çünkü finale kalan iki kişi de şampiyonluğu hak etmiştir. Orada yapacağın en ufak bir lezzet kaybı zaten karşıdakini şampiyon yapar. Cemre çok başarılı bir aşçı, açıklanmadan önce içimden ‘Cemre kazanırsa asla üzülmeyeceğim’ dedim. O da hak etti” ifadelerini kullandı.


Sosyal medyanın çok sevdiği Alican, “İnsanlar ilk başta beni favori görmüyorlardı. Daha sonra sağ olsunlar destek verdiler. Ben hiç yapmacık davranmadım. Altı ay önce Adana’da normal, sıradan bir hayat yaşıyordum. Bizim kültürümüz zaten çok güzeldir, ailemize bağlıyız. Ailemi çok seviyorum, beni çok güzel yetiştirdiler” karşılığını verdi.


Aynı evde yaşadığı Yasin Obuz’un çok hareketli, kendisinin ise tam aksine sakin olduğu belirtilen Alican Sabunsoy, “Bazen ben de şaşkın şaşkın izliyorum. Dans ediyor, ‘ne güzel hayat’ diyorum. Çok eğleniyoruz. Ben soğukkanlı, sabırlı, sakin bir insanım, olgun davranmaya çalışırım. Yasin evde çok titiz. Ben de dağınık değilim, ama Yasin bir temizliğe başlıyor.. Yasin’den devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202