Kıbrıs Feribot Seferleri

Mersin – Kıbrıs arası deniz ulaşımında yaşanan aksaklıklar üzerine kurulan Filo Denizcilik, yolcuların güvenli bir şekilde deniz yolu ulaşımını sağlamak, güvenli gemi seferleri ile yük taşımacılığına katkı sağlamak felsefesi ile faaliyetlerini ilk günkü heyecan ile devam ettirmektedir. Sektörde eksiklik hissedilen kalite, güven, yeni nesil gemi gibi yolculuğun temelini oluşturan konularda profesyonel davranan firma yolcuların keyifli ve mutlu bir şekilde ulaşımını sağlıyor. Sahip olduğu yeni nesil, son teknoloji gemiler ile Mersin – Kıbrıs arası yük ve yolcu taşımacılığı hizmetini kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Firma için yolculuk sırasında maksimum güvenlik olması en önemli şarttır. Eğer yolculuk sırasında yolculuk güvenliğini riske edecek bir faktör varsa yolculuğu ve seferin iptaline kadar bir seçenek firma tarafından tercih ediliyor.

YAŞAM 31.10.2019, 22:29
Kıbrıs Feribot Seferleri

Mersin – Kıbrıs arası deniz ulaşımında yaşanan aksaklıklar üzerine kurulan Filo Denizcilik, yolcuların güvenli bir şekilde deniz yolu ulaşımını sağlamak, güvenli ile yük taşımacılığına katkı sağlamak felsefesi ile faaliyetlerini ilk günkü heyecan ile devam ettirmektedir. Sektörde eksiklik hissedilen kalite, güven, yeni nesil gemi gibi yolculuğun temelini oluşturan konularda profesyonel davranan firma yolcuların keyifli ve mutlu bir şekilde ulaşımını sağlıyor. Sahip olduğu yeni nesil, son teknoloji gemiler ile Mersin – Kıbrıs arası yük ve yolcu taşımacılığı hizmetini kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Firma için yolculuk sırasında maksimum güvenlik olması en önemli şarttır. Eğer yolculuk sırasında yolculuk güvenliğini riske edecek bir faktör varsa yolculuğu ve seferin iptaline kadar bir seçenek firma tarafından tercih ediliyor.

düzenleyen firma, yolcuların diledikleri zaman yolculuk yapabilmeleri adına feribot seferlerini her gün olacak şekilde yıllık planlamaktadır. Yıl içerisinde ulaşımın planlı bir şekilde yapılıyor olması firmanın profesyonel olduğunu gösteren bir işaret. Eğer hava muhalefeti çok şiddetli olursa firma tarafından yolcuların ve taşınacak yüklerin güvenliği riske edilmiyor sefer iptali yapılıyor. İptal edilen sefer ile yolculuk etmek için bilet almışsanız ileri bir tarihe erteleyebiliyor veya para iadesi alabiliyorsunuz. Birçok firma bilet iadesi yapmayı sadece bilet erteleme işlemi yaparken Filo Denizcilik para iadesi yapan bir firma olarak sizlere seyahat imkanı sağlıyor.

konusunda da profesyonel olan firma bilet satış işlemlerini kendi acentelerinden, anlaşmalı acentelerden, firmanın internet sitesinden, internet üzerinden bilet satışı yapan platformlardan yapıyor. Bu seçenekler sayesinde limandaki acentelere giderek veya oturduğunuz yerden istediğiniz tarih için bilet satın alma işlemini yapabiliyorsunuz. Deniz yolu ulaşımı için firmanın sizlere sunmuş olduğu imkanlardan biri de internet üzerinden satın alacağınız biletler için indirim kampanyalarından yararlanmaktır. Firma tarafından düzenlenen indirim fırsatlarından yararlanmak için bilet satın alırken iletişim bilgilerinizi vermeniz ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorum kutucuğunu işaretlemiş olmanız gerekiyor. Bu sayede hava yolu ulaşımına göre ekonomik olan biletler daha da uygun fiyatlara indirimli olarak satın alabiliyorsunuz.

Yorumlar (0)
11°
parçalı bulutlu
banner202