Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlikler Westpark Outlet’te!

 Düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile İzmirlilerin beğenisini toplayan Ege’nin en büyük Outlet’ i Westpark Outlet bu defa Kadınlar Günü’ne özel etkinlikler gerçekleştiriyor.

YAŞAM 06.03.2020, 18:47
Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlikler Westpark Outlet’te!

 Düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile İzmirlilerin beğenisini toplayan Ege’nin en büyük Outlet’ i Westpark Outlet bu defa Kadınlar Günü’ne özel etkinlikler gerçekleştiriyor. İzmirli üretken kadınlarımızın el emeği ürünlerini sergileyeceği Girişimci Kadınlar Sokağı, Anadolu Ateşi Dans Okulu’nun Anne – Çocuk Zumba Gösterisi ve Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları Gösterisi unutulmaz bir Kadınlar Günü için Westpark Outlet’ te sizleri bekliyor!

Kadınların ev ekonomilerine katkı sağlaması amacıyla 2009 yılında Bayraklı’ da kurulan Kadının Emek Dünyası stantları, 6-7-8 Mart tarihlerinde Bayraklı Belediyesi işbirliği ile bu kez Westpark’ ta AVM ziyaretçileri ile buluşacak. El emeği, göz nuru dikiş-nakış, ev aksesuarı ve takı-tasarım ürünlerini AVM ziyaretçileriyle buluşturacak aktivite alanı 12:00 – 20:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

7 Mart Cumartesi günü saat 15:00’ da Bayraklı Belediyesi’ nin kadınlardan oluşan Halk Oyunları ekibi tarafından gerçekleştirecek olan Halk Oyunları Gösterisi akvaryum önü ana etkinlik alanında ziyaretçilere eğlence dolu anlar yaşatacak.

8 Mart Pazar günü Anadolu Ateşi Dans Okulu işbirliği ile gerçekleşecek olan Anne-Çocuk Zumba Gösterisi akvaryum önü ana etkinlik alanında saat 15:00’da başlayacak, AVM ziyaretçilerinin de katılım sağlayabileceği bu etkinlik Kadınlar Günü’nde unutulmaz anılar yaşanmasına vesile olacak.

Bu dolu dolu ve bir o kadar da eğlenceli Kadınlar Günü etkinliklerine tüm İzmirliler davetli.

Yorumlar (0)
24°
açık
banner202