İzmir’de Lezzet Festivali

İzmir’de bulunan MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 5-6 Ekim tarihlerinde dev bir Gastronomi Festivali’ne sahne oluyor.

İzmir’de Lezzet Festivali

‘İyi Gıdalar, Gerçek Lezzetler’ sloganıyla düzenlenecek ekonomi Festivali, bu sene de doyurucu bir programla lezzet tutkunlarını ağırlamayı bekliyor. Ziyaretçiler çeşitli atölyelere katılarak farklı deneyimler edinirken, alanında yetkin kişileri dinleyerek gastronominin bilinmeyen yönlerini ve yemek yapmanın püf noktalarını öğrenecek.

Gastronomi Festivali’nin bu sene ki ayağına televizyon yarışmalarından tanıdığımız ünlü şefler Hazer Armani ve Somer Sivrioğlu konuk olacak. Somer Sivrioğlu, 06 Ekim Pazar günü “Ege’nin Kabukları” adlı workshopta İzmirliler ile buluşurken, Hazer Amani ise “Karbon İzi Olmayan Ege Lezzetleri” workshopu ile 5 Ekim Cumartesi MaviBahçe Cratosslot Kent Meydanı’nda olacak.

Uzman konuklarıyla gastronominin tüm yönleriyle masaya yatırılacağı festivalin bu hafta sonu ağırlayacağı isimler ise Nedim Atilla, Ahmet Uhri, Ali Esad Göksel, Ekin Ozan, Gökalp Müstecaplıoğlu, Alparslan Baloğlu, Nihal Kadıoğlu Çevik ve Müjde Tönbekçi olacak. Uzman konukların yanı sıra, festivalde İzmir Ekonomi ve Yaşar Üniversiteleri de workshop düzenleyecek.

Yorumlar (0)
24°
açık
banner202