Geleneksel Lezzetin Adı “Çiftlik Döner”

Sağlıksız  Fast-food yemek kültürüne karşı, yüzde yüz dana etinden yapılan dönerin satılacağı Türkiye’nin ünlü markası Çiftlik Döner, Torbalı Kazımdirik Caddesi üzerinde açıldı.

YAŞAM 09.03.2020, 15:21
Geleneksel Lezzetin Adı “Çiftlik Döner”

Sağlıksız  Fast-food yemek kültürüne karşı, yüzde yüz dana etinden yapılan dönerin satılacağı Türkiye’nin ünlü markası Çiftlik Döner, Torbalı Kazımdirik Caddesi üzerinde açıldı. Çiftlik Döner, damaklarda ve akıllarda hatırlanacak lezzetler bırakırken, güler yüzlü çalışanlarının misafirperverliği, kaliteli, özenli hizmeti ve uygun fiyatları ile misafirlerini mutlu ediyor.

Türkiye’nin önemli döner mekanlarından bir tanesi olan ve yüzde 100 et dönerin yanı sıra farklı ürünler hizmete sunan Çiftlik Döner, hizmete açıldı. Genç girişimci Can Şener tarafından işletilecek Çiftlik Döner, kalite, doğallık ve hijyeni ön planda tutarak ‘Siz doya doya yiyin diye yaprak et dönerin en kalitelisini en ucuzunu yaptık’ sloganıyla yola çıktı. İlçenin işlek caddelerinden bir tanesi olan Kazımdirik’teki 250 metrekarelik dükkanda hizmete açılan Çiftlik Döner, kaliteli, sağlıklı ve doğal etiyle İzmirliler’e yeni bir lezzet tattıracak.

‘Etimiz Çok Kaliteli Ve Lezzetli’

Döner’in çoğu insan için geleneksel lezzetlerimiz arasında vazgeçilmez tat olduğunu belirten Çiftlik Döner işletmecisi Can Şener, “Gıda sektöründe iyi ürün ve iyi hizmet üretmek dünyanın en zor işlerinden biridir. Çiftlik Döner, şık restoran konsepti ve uygun fiyat politikası ile sadelik ve özen duygusunu yansıtacak bir anlayışla hazırlandı. Dekorasyonundan renklerine, lezzetten sağlığa var olan her şey misafirlerine sunulan ayrıcalık duygusunu yansıtıyor” dedi.

--

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202