Değişim Şöleni için Geri Sayım Başladı

Dünya Değişim Akademisi’nin “Değişim ile Gençleş” sloganıyla düzenleyeceği festival 11-13 Ekim tarihleri arasında MyPlaza’da gerçekleşecek.

YAŞAM 10.10.2019, 10:05
Değişim Şöleni için Geri Sayım Başladı

Yaşanılan yoğun gerilim ve stresten uzaklaşmak, tazelenmek ve yenilenmek hedefi ile düzenlenecek olan İzmir Değişim Şöleni, 11-13 Ekim tarihlerinde yapılacak. Ege Oslobet Bölgesinden yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi beklenen şölende, pek çok etkinlik düzenlenecek. Biyoenerji, nefes, gevşeme ve konsantrasyon gibi alanlarda yürütülecek farkındalık çalışmaları sayesinde katılımcılar unutulmaz bir deneyim yaşayacak.Üç gün sürecek olan Değişim Şöleni etkinliği, altı temel enerji merkezini aktifleştirmek ve temizlemek için uygulanan çalışmalar ile sevgi, yaratıcılık, özgüven, kararlılık, zihinsel güç ve iletişim yeteneği geliştirilecek. İlk kez katılacaklar için çalışmaların uygun olduğu belirtildi. Dünya Değişim Akademisi’nce gerçekleştirilecek şölende, ayrıca akademinin 152. Merkezinin açılışı yapılacak.

Değişim uzmanlarınca şölende yapılacak olan çalışmaların yararları: Biyoenerji çalışmaları sayesinde organizma enerjiyle dolar, nefes çalışmaları da sinir sistemini gevşetir.  Öfke kontrolü yapmamızı sağlar. Vücut çalıştırma teknikleriyse bedenin esnekliğinin artmasına ve güçlenmesine katkı sağlar. Konsantrasyon teknikleri, zekayı aktifleştirirken odaklanmayı geliştirir. İş yaşamında başarıyı arttırır. Gerilim, stres, yorgunluk, depresyon ve uykusuzluk da gevşeme çalışmalarıyla giderilir, şeklinde açıklanmış.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202