ÇYDD'den Güz Buluşması

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi, geleneksel olarak gerçekleştirdiği güz buluşmasında destekçilerini buluşturdu.

YAŞAM 08.10.2019, 10:56 08.10.2019, 11:08
ÇYDD'den Güz Buluşması

Dayanışma ve dostluğu arttırmak, daha fazla gencin elinden tutmak ve yeni üyeler kazanmak için her yıl geleneksel olarak güzün buluşan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi, etkinliğini Tarihi Havagazı Fabrikası Sanat Kade’de gerçekleştirdi. Yaz etkinliklerini sonlandıran yeni dönem çalışmaları için de bir araya gelen dernek destekçileri, birlikte kahvaltı yaptı. ÇYDD İzmir Şube Başkanı Onur Ertürkan, özveri ve elbirliği ile yoğun emek harcanan çok güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, “Birçok kadın, genç ve çocuğa ulaştık. Daha da fazla insana ulaşabilmek için de gönüllülere ve yeni üyelere ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Çağdaş Toplum Mesajı

Buluşmaların dernek için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ertürkan, konuşmasında “Buluşmalarımızın amacı dayanışma ve dostluğu arttırmak, diğer amacı ise yeni üyeler kazanarak güçlenmek böylece daha fazla insanın elinden tutabilir hale gelmektir. Çağdaş toplumun çağdaş bireylerden oluştuğuna Betlike olan inancımızla çağdaş yaşam felsefesini benimsetmeye çalışıyoruz“ ifadelerine de yer verdi.

 

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202