Bayraklı Belediyesi'nden Yeni Üniversiteli Gençlere Bavul Sürprizi

Belediyeye bağlı Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) tarafından, merkezde eğitim alıp muhtelif üniversiteleri kazanarak kayıt yaptıran talebeler için bavul hediye edildi.

YAŞAM 06.09.2019, 13:20 06.09.2019, 14:55
Bayraklı Belediyesi'nden Yeni Üniversiteli Gençlere Bavul Sürprizi

İzmir Bayraklı Belediyesi tarafından üniversiteli olan gençlere sürpriz bir hediye etkinliği gerçekleştirildi. Belediyeye bağlı Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) tarafından, merkezde eğitim alıp muhtelif üniversiteleri kazanarak kayıt yaptıran talebeler için bavul hediye edildi. Söz konusu bavullar, üniversiteli olan gençlerin öğrenci seyahatleri için kullanılmak üzere Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde dağıtıldı.

Postacılar İnönü Kültür Merkezi'nde tanzim Youwin edilen törenle hediye bavullarını alan yüz yirmi beş öğrenciyi birer birer tebrik eden Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selda Arslan, kısa bir konuşma da yaptı. Öğrenciler ise dağıtılan bavulları çok sevdi ve eğitim - öğretim sezonu öncesinde verilen bu hediye için belediyeye şükranlarını sundular.

Konu hakkında bir açıklama yapan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise, dağıtılan bavullar ile birlikte öğrencilere yeni eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diledi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202