IGC Türkiye Kasım'da İzmir'de

Atölye çalışmaları, ilgi çekici programı ve aldığı geniş destekle 4. IGC Türkiye Jeotermal Kongresi ve Fuarı, Türkiye ve uluslararası jeotermal sektörünü İzmir’deki jeotermal endüstrinin merkezinde bir araya getirecek.

IGC Türkiye Kasım'da İzmir'de

Türkiye’nin İzmir’deki jeotermal pazarının da bulunacağı bilinen IGC Türkiye Jeotermal Kongresi ve Fuarı 6-8 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. Ligobet Dördüncüsü düzenlenecek olan etkinlik, sponsor ve katılımcı bazında pazarın kilit oyuncuları ve endüstri cephesinden geniş bir destek görüyor.

IGC Türkiye yaptığı açıklamada, Türkiye Jeotermal Enerji Piyasasının inanılmaz bir büyüme kaydettiğini ve hiçbir ülkenin jeotermal sektöründe bu kadar hızlı ve sürdürülebilir bir büyüme gösteremediğini bildirdi. Bu bağlamda İzmir’in ev sahipliği yapacağı uluslararası etkinlikte yatırımcıların, finansörlerin, lisans sahiplerinin, proje geliştiricilerin, opertaörlerin, tedarikçilerin, yer bilimcilerin, belediyelerin ve sektörün diğer otoritelerinin bir araya gelmesi planlanıyor.

Etkinlikte çalıştaylar, kongre ve fuar ile dünyadaki jeotermal projeler, şebeke tarifeleri, finansman modelleri, ölçekleme etkileri, maliyet düşürme potansiyelleri, çevresel etkiler ve ısı-elektirik üretim tesislerinin geliştirilmesine yönelik beklentiler değerlendirilecek. IGC Türkiye 2019’da hızlı büyüyen jeotermal pazarın zorluklarının tartışılacağı etkinliğe 300’den fazla üst düzey delegenin gelmesi bekleniyor. Kongre’de Türkçeden İngilizceye, İngilizceden Türkçeye eş zamanlı çeviriler ile uluslararası katılımcıların erişimi sağlanacak.

Yorumlar (0)
açık
banner202