Türkiye Drift Şampiyonu Belli Oldu

TOSFED himayesinde ulusal statüde düzenlenen Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası’nın 2019 yılı sezon finalinin şampiyonu belli oldu.

SPOR 29.10.2019, 11:03 29.10.2019, 11:06 Melis Çivici / [email protected]
Türkiye Drift Şampiyonu Belli Oldu

İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen finalde PWR Balata, RedBull.com, Motul, King Racing sponsorluğu ve Spor Toto, Power FM katkıları ile desteklenen şampiyona en iyi 32 eşleşmesine sahne oldu. Yarışa katılan lisanslı 7 takım ve 26 sporcunun güçlü otomobilleri ile gerçekleştirdikleri mücadelelerde, puanları Letonya Cumhuriyeti’nden Raivis Graudins verdi.

Birbirinden ünlü yarışçıların nefes kesen mücadeleleri, seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı. Ülkü Park’ı dolduran yarış severlerin katılımıyla gerçekleşen final yarışında, pilotların performansları izleyenlere büyük bir görsel şölen yaşattı. Pilotlarla tanışma ve padok ziyareti de büyük ilgi gördü.

Final eşleşmesinde karşı karşıya gelen Alexandr Grinchuk ile Doğukan Manço arasındaki mücadele sonrasında birincilik Grinchuk’un olurken, Manço ikinciliği, İbrahim Yücebaş ise üçüncülüğü elde ettiler. Bu sonuçlarla birlikte gerçekleştirilen sezon finali ile şampiyonanın sürücüler klasmanında İbrahim Yücebaş şampiyonluğa ulaştı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202