TSYD'den Voleybol Şöleni

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesince düzenlenen Ci Group 5. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası, 17 Ekim günü başlayacak.

SPOR 11.10.2019, 16:20 11.10.2019, 16:46
TSYD'den Voleybol Şöleni

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin 17 Ekim Perşembe günü başlatacağı Cİ Group 5. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası’nın tanıtımı için Parc Ceremonie Kilizman’da bir toplantı organize edildi. Toplatıya katılan isimler arasında TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, TSYD Yöneticileri, Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, Voleybol İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi Emre Şahin vardı.

Kadın Takımları Turnuvası Yapılacak

Başkan Bahri Okumuş, bu sene 5’incisi yapılacak turnuvanın geleneksel bir nitelik kazanmaya başladığını dile getirdi ve “Voleybolda Efeler Ligi’nin katılımı ile bu turnuvayı yapıyoruz,  turnuva Ci Group sponsorluğunda oldu. Sponsorun desteği ve yönetim kurulumuzun gayretiyle İzmir’e katkı sağlayan bu organizasyonları yapabiliyoruz. Turnuva kapsamında, Arkas Spor, Bursa ve İstanbul Büyükşehir Belediye ve Galatasaray  Spor Kulübü erkek takımları mücadele edecek. TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venüs Spor Kompleksinde gerçekleşecek karşılaşmalara İzmirli sporseverleri bekliyoruz. Önümüzdeki sene kadın takımlarımız arasında da bir voleybol turnavası düzenlemeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Hakan Gürsü da, “İzmirliler voleybolu seviyor. Türk Kadın Milli Takımı, Avrupa ikincisi oldu ve yükselmeye devam ediyor. TSYD’nin İzmir Şubesi’ne voleybola 5 senedir verdiği destek adına teşekkür ediyorum. Planladığımız kadınlar turnavası ile de desteğin büyüyeceğine inanıyorum” dedi.

Öte yandan Emre Şahin, sponsorların bu tarz etkinliklere destek vermesinin önemine vurgu yaptı. Cihan Aktaş ise, 2 yıldır turnuvaya sponsor olduklarını belirtti ve  konuşmasında “Turnuvanın hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bucaspor olarak toparlandığımızda voleybol şubesi ile ilgili de düşüncelerimizi harekete geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Okumuş, toplantı bitiminde Aktaş’a ve turnuvaya destek veren bir diğer firma olan Firaz Catering’in sahibi Firuz Kaçak İddaa Özçekici’ye teşekkür plaketi hediye etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202