Trabzonspor ilk kez bir İsveç takımı ile karşı karşıya geliyor!

İsviçre ligi takımlarından Basel ile UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Trabzonspor  karşı karşıya gelecek. Maç Trabzonspor sahasında oynanacak.

SPOR 02.10.2019, 19:00
Trabzonspor ilk kez bir İsveç takımı ile karşı karşıya geliyor!

İsviçre ligi takımlarından Basel ile UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Trabzonspor  karşı karşıya gelecek. Maç Trabzonspor sahasında oynanacak. Son maçta Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Trabzonspor 4-1 bir skorla Beşiktaşı mağlup ederek sahadan ayrılmıştı.

Avrupa Ligi’nde de 3 puanı almak isteyen Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C grubu ikinci maçlarında Trabzonspor sahasında Basel ile karşı karşıya gelecek.

Basel’i kendi sahasında konuk edecek Trabzonspor maçı 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00’da oynanacak.  Avrups Ligi’nde ilk kez bir İsviçre takımıyla karşı karşıya gelecek Casino Siteleri olan Trabzonspor, ilk maçta Getafe (İspanya) ile deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

Medical Park Stadyumu’nda ağırlayacağı Basel karşısında galibiyet beklenen Trabzonspor maçı 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00’da beIN Sports tarafından naklen canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor-Basel maçını İtalyan hakem Marco Di Bello yönetecek.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202