Süper Lig’de Sürpriz Ayrılık

Süper Lig takımlarından Yukatel Denzilispor flaş bir karar ile Teknik Direktör Yücel İldiz ile yollarını ayırma kararı aldı.

SPOR 08.10.2019, 17:22
Süper Lig’de Sürpriz Ayrılık

Süper Lig takımı Yukatel Denizlispor'da 5 haftadan beri alınmış olan kötü neticelerin faturası teknik direktöre kesildi. Kulüp yönetimi tarafından alınan kararla İldiz’le yollar ayrıldı.

Kulüp yönetiminin verdiği bilgilere takım için yeni teknik direktör olarak Bülent Uygun, Mehmet Özdilek, Tolunay Kafkas ve Samet Aybaba'nın isimleri geçiyor.

Kulübün yaptığı yazılı açıklamada, futbol takımındaki durumun yönetim kurulu tarafından değerlendirildiği ifade edilerek, teknik direktör Yücel İldiz’in sözleşmesinin tek taraflı bir şekilde fesih edilmesi kararının alındığını, İldiz’e kulübe yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ve profesyonel yaşamında kendisine başarılar diledikleri belirtildi.

5 Haftadır Düşüşte

Denizlispor geçtiğimiz 5 hafta boyunca iç sahada ve deplasmanda yapmış olduğu karşılaşmalarda 3 puana hasret kalmıştı. İlk hafta Galatasaray’ı yenerek dikkatleri üzerine çeken takım yapılan 7 karşılaşmada 8 puan aldı ve Grandbetting şu an 13. Sırada.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202