PİKSEL Göztepe'yi yaşatacak

Göztepe Kulübü'nün hentbol şubesinde yeni bir dönem başlıyor. Sarı kırmızılı camia eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı.

SPOR 29.07.2020, 14:28 Ecem Atabay
PİKSEL Göztepe'yi yaşatacak

Göztepe taraftarı hentbol şubesini yaşatabilmek için bir araya geldi ve “Piksel” kampanyasını başlattı.


Göztepe Kulübü Yönetim Kurulu’nun alt yapı faaliyetleri dışında hentbol şubesinin devamına sıcak bakmama kararından sonra yönetim ile taraftar grupları ile bir araya geldi. Toplantıdan hentbol şubesinin yönetiminin taraftara bırakılması kararı çıktı. Taraftar gruplarından oluşan yönetim faaliyetlerini Başkan Mehmet Sepil'in gözetiminde sürdüreceği, Göztepe Hentbol Şubesi’nde idari ve teknik yapılanmanın yeniden düzenleneceği bildirildi. Taraftarlardan oluşan idari yönetimin önümüzdeki günlerde teknik kadro ve ekibi belirleyeceği, transferlerin de 2 hafta içinde tamamlanacağı aktarıldı.
Hentbol şubesini yaşatmak için yola çıkan taraftar gruplarının hazırladığı www.goztepehentbolyasayacak.com sitesinden satın alınan piksellerle hentbol şubesine maddi kaynak sağlanıyor.
Spor camiasında geniş yankı yaratan kampanyayı “taraftarların devrimi” olarak tanımlayan taraftarlar, “futbolcusundan iş adamına, esnafından milletvekiline kadar herkes gücü yettiği kadar” sloganıyla hentbolculara destek çağrısında bulunuyor.  


Göztepe Hentbol Şubesi’ne kaynak sağlamak amacıyla başlatılan “Piksel” kampanyasının ilk günlerinde CHP İzmir Milletvekillerinden Tacettin Bayır , türkiye hentbol federasyonu başkan adayı iş adamı Tolga Atıcı ve yüzlerce taraftarın piksel satın alımıyla Türkiye Hentbol Federasyonu’nun süper lig için talep ettiği katılım payı toplandı.
Göztepe hentbol takımının hangi ligde mücadele edeceği konusu ise belirsizliğini koruyor. Sarı kırmızılı taraftarların gönlünde takımlarının Süper Lig’de mücadele etmesi yatıyor. 
Taraftar grupları hentbol şubesine kaynak sağlamak için kombine bilet satışı ve konser etkinleri de düzenleyecek.


Ayrıca yerel yönetimler ile kurumsal firmaların sponsorluk desteğini almak konusunda imkanlar araştırılacak. Taraftarların hedefleri arasında hentbol antrenmanına uygun bir salon arayışı da yer alıyor. 
Göztepe taraftarı şimdi hem tribünde hem de yönetimde olmanın gururunu yaşıyor ve bu sosyal sorumluluğun artarak devam etmesini diliyor.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202