Mustafa Cengiz acil ameliyata alındı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, acil olarak ameliyata alındı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, operasyonunun halen devam ettiği, gerekli bilgilendirmenin yapılacağı belirtildi.

SPOR 18.05.2020, 15:56
Mustafa Cengiz acil ameliyata alındı!

Cuma günü hastaneden taburcu olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz rahatsızlanınca yeniden hastaneye kaldırıldı. Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle dün gece acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Başkan Cengiz'in Nişantaşı'nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken, Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

GALATASARAY'DAN İLK AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü de başkan Cengiz'in durumu hakkından şu açıklamayı yaptı: "Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz bu sabah ameliyata alınmış olup, operasyon halen devam etmektedir. Başkanımızın genel sağlık durumu hakkında gerektiği takdirde bilgilendirme yapılacaktır."

SAĞLIK DURUMU

Galatasaray Kulübü başkan Cengiz'in durumu hakkından şu açıklamayı yaptı:"Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir."

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202