Kupayı İzmir’e Getirmek İçin Yarışacaklar

Onur Tok ve Tuğrul Elbirler’in oluşturduğu İzmirli yelken takımı Team Linea Rossa, Malta’da yapılan büyük yelken yarışı Rolex Middle Sea Race’e katılacak tek Türk takımı oldu.

SPOR 15.10.2019, 09:29
Kupayı İzmir’e Getirmek İçin Yarışacaklar

120 teknenin ve 1200 sporcunun katılacağı popüler offshore yarışlarından Rolex Middle Sea Race’e Türkiye’den katılmakta olan tek takım olan Team Line Rossa, hem İRC 5 dalında hem de Double Handed dallarında mücadelesini vererek, kupaları İzmir iline getirmeye çalışacak.

Royal Malta Yacht Club’ın Rolex ana sponsorluğu ile yaptığı Akdeniz’in popüler offshore yelken yarışlarından Rolex Middle Sea Race dünyadan pek çok iddialı sporcunun katılımı ile bu yıl 40. Defa organize edilecek.

Team Linea Rossa takımından Onur Tok, 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek 600 millik rotanın son derece zorlu olduğunu ve kendilerinin buna hazır olduklarını belirtti. Elexbet Takımın bir diğer üyesi Tuğrul Elbirler ise  zorlu yarıştan iyi bir derece ile çıkmak istediklerini ifade etti.

İzmir’in yelken takımı Team Linea Rossa, 2024’te Paris Olimpiyatları’nda ilk kez yapılacak offshore yelken yarışlarında da Türkiye’yi temsil etmeyi amaçlıyor.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202