Kobe Bryant'ın eşyaları açık artırmada

26 Ocak’ta bir helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbolun efsanevi ismi KobeBryant’ın eşyalar, açık artırmada satışa çıktı.

SPOR 28.02.2020, 19:53 28.02.2020, 21:45 Özgür Çakar / [email protected]
Kobe Bryant'ın eşyaları açık artırmada

Dünyaca ünlü basketbolcu KobeBryant, kızı Giannaile birliktebulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz günlerde bir çok ünlünün katılımıyla gerçekleştirilen anma töreninde belirtilen ifadeye göre, Bryant’ın giydiği formaları, ayakkabıları ve uğur bilekliği açık artırma ile satışa çıkarılacak. Basketbolcunun eşi VanessaBryant’ın açıkladığı kararda, satılacak olan eşyaların geliri ise kimsesizler kurumuna bağışlanacak.

24 Şubat günü NBA salonunda gerçekleştirilen anma töreninde katılımcılar duygusal anlar yaşarken, VanessaBryant: ‘’Kobe’nin ve prensesim Gianna’nın aramızdan ayrılışını hala kabullenemiyorum. Kobe, inanılmaz bir baba ve hayat arkadaşıydı. Çok genç evlenmemize rağmen evliliğimizde neredeyse hiç sorun yaşamadık diyebilirim. Aramızdan ayrılmadan kısa süre önce Kobe ve Gianna ile Disneyland’e gidip buraya tekrar gelmeliyiz demiştik. Fakat şu an o aramızda değil. O’nun hatırasını yaşatmak için Kobe’nin bazı eşyalarını satışa çıkarmayı düşünüyorum. Özellikler maçlardan önce taktığı uğurlu bilekliği, ayakkabıları ve formasını satışa çıkararak kimsesiz çocuklara bağışlamak istiyorum. ‘’ şeklinde konuşmuştu.

TÖRENE ÇOK SAYIDA ÜNLÜ KATILDI

KobeBryant’ı anma törenine katılan Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Ellen Degeneres ve bir çok basketbolcu, Bryant’ın son yolculuğunda VanessaBryant’ı yalnız bırakmadı. Bryant’ıneski takım arkadaşlarından ShaquilleO’Neal, törende yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamayarak Kobe’nin mirasını devam ettireceğini söyleyerek sahneden ayrıldı.

Yorumlar (0)
16°
parçalı bulutlu
banner202