Kendi Güreşlerini Bırakıp Onları İzlediler

Muğla ilinde gerçekleştirilen er meydanında yaptıkları mücadeleyi unutarak Kırkpınar başpehlivanı Ali Gürbüz'ün Yıldıray Akın ile  güreşini izleyen 6 başpehlivan herkesi güldürdü.

SPOR 05.11.2019, 15:14
Kendi Güreşlerini Bırakıp Onları İzlediler

Geleneksel Yayla Seki Yağlı Güreşleri’nde kendileri rakipleri ile mücadele ederken Kırkpınar başpehlivanı Ali Gürbüz’ün rakibi Yıldıray Akın’la güreşini izleyen 6 başpehlivanın o anları kameralara yansıdı. İlginç görüntü herkesi gülümsetti.

Her sene nisan ayında başlayarak kasım ayında sonlanan yağlı güreş sezonunun bitmesine az bir süre kaldı. Kırşehir ilinde 9 Kasım’da yapılacak organizasyon ile sezonun biteceği yağlı güreşlerden geriye, başpehlivanların er meydanında yaptıkları önemli mücadelelerin yanında tebessüm ettiren görüntüler de kaldı.

Muğla iline bağlı  Seydikemer ilçesinde bu sene 28.si yapılan Geleneksel Yayla Seki Yağlı Güreşleri’ndeki bir fotoğraf görenleri hem şaşırttı hem de güldürdü. Organizasyonun ilk turunda, Kırkpınar başpehlivanı Ali Gürbüz, Yıldıray Akın’şa mücadele etti. Gürbüz’ün Akın’la çekişmeli mücadelesi, izleyicilerden başka yanı başlarında güreşen başpehlivanların da dikkatini çekti. 6 pehlivan bir süre güreşi bırakarak Gürbüz ile Akın’ın mücadelesini seyrettiler. Ellerini birbirinin omzuna atarak baş başa veren İsmail Koç ile Ekrem Yavuz’un ilgi ile Gürbüz ile Akın’ın güreşini izlemesi görenleri gülümsetti.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202