İkizler Zafere Koştular

İzmir Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Şampiyonası’nda Bostanlıspor çift kadınlar dalında şampiyonluğa ulaştı.

SPOR 06.11.2019, 13:11
İkizler Zafere Koştular

Halkapınar Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu’nda yapılmış olan Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Şampiyonası’nda Bostanlıspor namına küçükler çift  kadınlar dalında yarışan Bostanlıspor'un ikizleri Sahra ve Kayra Zengin kardeşler,  şampiyon olup kürsüye çıktılar.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, geniş spor yelpazesi içerisinde bulunan Masa Tenisinde geçilen 3 senede bilhassa kadınlarda büyük başarı elde ettiklerini belirterek son olarak kendilerini ikizler Sahra ile Kayra’nın mutlu ettiğini, kendilerini kutladığını, tüm branşlarda olduğu gibi masa tenisinde de başarıların artarak devam edeceğini ifade etti.

Bostanlıspor Genel Sekreteri ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, son zamanlarda masa tenisi branşında aktif bir şekilde rol oynayarak, tüm amatör spor kulüplerine de örnek teşkil ettiklerini belirterek hem sporcu yetiştirdiklerini hem de başarılar kazandıklarını ifade etti ve imkanları ile destekler büyüdükçe başarıların da artacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202