Herkes Bucaspor İçin Elini Taşın Altına Koysun

Bucaspor’un kapatılma kararına gelen tepkilerin ardından 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, açıklamalarda bulundu.

SPOR 07.09.2020, 14:15 Ecem Atabay
Herkes Bucaspor İçin Elini Taşın Altına Koysun

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bucaspor’un son dönemde kapatılması gündeme gelmişti. Sarı lacivertli kulübün kapanmasını istemeyen taraftarlar da bu duruma tepki göstermişti. 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, gelen tepkiler üzerine değerlendirme yaptı. Bucaspor’un kapatılmamasını isteyen kişilerin sadece kendi çıkarlarını düşündüğünü aktaran Aktaş, “Bucaspor kapatılmasın diyen futbolcular, kulüp kapanırsa alacakları yanar diye düşündükleri için böyle bir açıklama yapıyorlar. Madem bu kulübün kapanmasını istemiyorlar alacaklarını bağışlasınlar da bu camiaya katkıları olsun. Çözüm üretecek, bu takımı kurtaracak birisi varsa gelsin, 1928 Bucaspor’u da başkanlığı da vereyim” ifadelerini kullandı.

‘Biz de kapansın demiyoruz’

“Belediyesinden Bucasporlu eski oyunculara, Bucasporlu iş insanlarına kadar tüm Buca elini taşın altına koymalı” diyen Aktaş, “Herkes birilerinden bir şey yapmasını bekliyor. Gelin hep birlikte Bucaspor kapanmasın diye bir kampanya yapalım. Belediye yardım etsin, alacakları olanlar feragat etsin, Buca’nın değerleri bu kulüp için bağış yapsın. Hiç kimse kendi cebini düşünmeden Bucaspor’u düşünsün. Biz de bu işin bir köşesinden tutalım. Bu değerli kulübün kapanmasını elbette istemiyoruz. Şartlar gereği Bucaspor kapanma ile burun buruna geldi” dedi.

‘1928 Bucaspor da böyle olmamalı’

Bucaspor’un 1 sezon daha sahaya çıkmasının imkanlar dahilinde zor olduğunu belirten Aktaş, “Transfer olmadan bu iş söylendiği kadar kolay değil” dedi. 1928 Bucaspor’un da Bucaspor gibi kapanma noktasına gelmeden çözüm ürettiklerini söyleyen Aktaş, “Pahalı oyuncuları yolluyoruz. Yeni transferleri de bizim söylediğimiz ücrete oynarlarsa takımımıza kazandırıyoruz. A Takım kadar U17 ve akademi liglerine yatırımımız var. Artık lüks harcamaların devri bitti” diye konuştu.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202