Dorukhan Toköz 4 ay sahalara uzak kalacak

Süper Lig’de oynanan Alanyaspor- Beşiktaş maçında sakatlanan Dorukhan Toköz gözyaşlarına boğuldu.  Dorukhan Toköz’e hastanede takım arkadaşları destek oldu ve Burak Yılmaz genç oyuncuya sarılarak teselli etti.

SPOR 07.10.2019, 12:22
Dorukhan Toköz 4 ay sahalara uzak kalacak

Süper Lig’de oynanan Alanyaspor- Beşiktaş maçında sakatlanan Dorukhan Toköz gözyaşlarına boğuldu.  Dorukhan Toköz’e hastanede takım arkadaşları destek oldu ve Burak Yılmaz genç oyuncuya sarılarak Casinomaxi teselli etti.

Beşiktaş, Alanyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti fakat karşılaşmada Dorukhan Toköz’ün ağır sakatlığı sevinç heyecanını gölgede bıraktı.

Mücadelenin 73. Dakikasında Alanyasporlu Cissie ile karşı karşıya gelen Dorukhan Toköz sağ dizinin üzerine düştü. Bu sırada takım arkadaşı olan Vida ile çarpıştı. Sahadan sedye ile ayrılan siyah beyazlı futbolcunun dizi döndüğü öğrenildi.

Toköz sahadan gözyaşları içinde ayrıldı. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada Futbolcu Dorukhan Toköz’ün diz kapağı çıkığı ve bu duruma bağlı diz kapağından kıkırdağının koptuğu ifade edildi. 23 yaşındaki genç futbolcunun 4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Sahalara uzun süre uzak kalacak genç futbolcu gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Takımın kaptanlarından olan Burak Yılmaz,  23 yaşındaki genç futbolcuyu teselli etti.

Milli futbolcuyu hastanede yalnız bırakmayan takım kaptanı Burak Yılmaz ise çok üzgün olduğunu ve hızlı bir şekilde toparlayacağına inandığını söyledi. En yakın zamanda sahaya döneceğini ümit ettiğini ifade etti.

Fenerbahçe Kulübü ve Galatasaray Kulübü’de sosyal medyadan yayınladıkları mesajlarla genç futbolcuya geçmiş olsun dileklerini ve en kısa zamanda sahalara dönmesini umut ettiklerini belirttiler.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202