Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş : “Hala kulübü soymak isteyenler var”

TFF 3. Lig 1. Grup’ta son olarak deplasmanda Diyarbekirspor’u 2-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, eski bir belediye ve kulüp başkanının kayyum ataması yapılarak alacaklarını tahsil etmek istediklerini söyledi.

SPOR 01.10.2020, 18:08 Ecem Atabay
Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş : “Hala kulübü soymak isteyenler var”

Başkan Aktaş, bu isimlerin görev yaptığı dönemde çaldıkları paraların belgelerinin kendilerinde olduğunu söyledi. “Hala kulübü soymak istiyorlar” diyen Aktaş, “Gözlerini kulübün gelir getiren işletmelerine diktiler. Biz kimin, kimlerle ne toplantılar yaptığını gayet iyi biliyoruz. Bu isimlerin amaçları, Bucaspor’u kurtarmak değil. Bu çok açık bir şekilde ortada. Sadece kendilerini düşünerek para kazanmanın peşindeler” ifadelerini kullandı. Aktaş, “Kayyum, kulübün gelişimi için değil borçları ödemekle görevli olarak gelir. Kayyum istemelerinin nedeni de bu. Çünkü hedefleri, birlikte hareket ettikleri eski başkanlardan bir kişinin alacağını aldırmak” dedi.

‘Göz açtırmayacağız’

Menfi tespit davasının yapılmasını istediklerini sözlerine ekleyen Aktaş, “Kulüpte atıl durumda olan yerleri düzenledik, oralardan gelir elde ettik. Bunu görünce vakit kaybetmeden başımıza üşüştüler. Ama biz hiç kimseye göz açtırmayacağız. Geçmişte bu kulübü düşünmeyip hırsızlık yapanların, bu gelirlerden sonra verdikleri demeçler inanın çok ilginç. Zamanında Bucaspor’u düşünselerdi durum böyle olmayacaktı. Kimin neler yaptığını tespit ettik ve de savcılığa verdik” diye konuştu.

Yorumlar (0)
açık
banner202